Software is er om het dagelijkse leven makkelijker en leuker te maken. Dus leggen we ons erop toe om oplossingen te ontwikkelen die je tijd en plezier opleveren. We werken immers om te leven, toch? Niet andersom. Hoe mooi is het dan dat je met onze bedrijfssoftware tijd wint die je kunt besteden hoe je dat wilt?

Columbo Inspectiesoftware

Columbo hebben we gedurende 15 jaar tijd samen met inspecteurs ontwikkeld. Daarom werkt Columbo voor elk vakgebied, van gebouwen tot waterkwaliteit en speeltoestellen.

Software op Maat

Wat nu als er voor jouw unieke situatie geen kant & klare software-oplossing is? Dan helpen wij je om het tóch voor elkaar te krijgen door het bouwen van jouw eigen software.

Business Intelligence

Uit bedrijfsdata kun je heel veel informatie halen om je werk nóg beter uit te voeren. Dan moet je die data wel overzichtelijk kunnen inzien. Gaan wij je bij helpen.

Columbo Inspectiesoftware

Slimmere inspecties, snellere resultaten

Columbo hebben we gedurende 15 jaar tijd samen met inspecteurs ontwikkeld. Daarom werkt Columbo voor elk vakgebied, van gebouwen tot waterkwaliteit en speeltoestellen. Door constant in contact te blijven met inspectiebedrijven, weten we precies waar inspecteurs en hun management dagelijks mee te maken hebben.

Door inspecteurs, voor inspecteurs
Sluit naadloos aan bij de werkwijze en dagelijkse praktijk van jouw team.

Branche-onafhankelijk
Columbo is te gebruiken binnen elke branche en voor elke normering

Herkenbaar
Jóúw eigen inspectielijsten en huisstijl; wel zo herkenbaar voor je inspecteurs en je klanten

Meer over Columbo Inspectiesoftware →

Software op Maat

Software voor jóuw dagelijks werk

Standaard softwarepakketten zijn vaak krachtig, maar zo gebouwd dat ze voor de meeste situaties werken. Wat nu als er voor jouw bedrijfssituatie geen kant-en-klare oplossing is? Dan helpen wij je om het tóch voor elkaar te krijgen door het bouwen van jouw eigen software. Van eerste idee tot complete procesautomatisering: we zetten samen elke stap.

Platform-onafhankelijk
Het maakt ons niks uit waar jij op werkt. Desktop of mobiel? iOS of Android? IT- of OT-systemen? We bouwen voor alles.

Maatwerk
De beste oplossingen laten zich niet in een mal gieten. Software op maat maken, betekent dat we gaan pas bouwen als we jouw vraag tot in de puntjes begrijpen.

Procesoptimalisatie
Heb je het idee dat iets makkelijker, sneller of efficiënter kan, maar weet je nog niet precies hoe? We helpen je graag door onze jarenlange ervaring met procesverbetering in te zetten.

Meer over Software op Maat →

Business Intelligence

De kracht van data, onder je vingertoppen

Overal waar mensen computersystemen gebruiken, is data. En uit die data kun je heel veel informatie halen om je werk nóg beter uit te voeren. Dan moet je die data wel overzichtelijk kunnen inzien. Gaan wij je bij helpen.

Dashboards & rapportages
Als jij ons laat weten welke informatie voor jou van belang is, zorgen wij ervoor dat je die netjes in één overzicht gepresenteerd krijgt.

Ketenintegratie
Gegevens van het ene naar het andere programma krijgen is vaak zo eenvoudig nog niet. Daarom bouwen wij integraties; zodat jij straks alles netjes op een rijtje hebt.

Consultancy
We kijken en denken graag met je mee om te ontdekken hoe data jouw dagelijkse werk kan verrijken.

Meer over Columbo Inspectiesoftware →
Vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op
BEKIJK FAQ CONTACT

Phishing-mails herkennen. Hoe doe je dat?

Phishing is een veelvoorkomende tactiek binnen de cybercrime, waarmee cybercriminelen persoonlijke informatie of wachtwoorden proberen buit te maken. Dit doen ze meestal door officiëel-uitziende berichten te sturen die je vragen om op een link in de email te klikken. Vervolgens vraagt de site -die dus stiekem niet van het betreffende…
Lees meer

Hoe voorkom je cybercrime? Vijf praktische tips.

Links en rechts hoor je over digitale ellende. Cyberaanvallen op bedrijven zijn aan de orde van de dag, verder aangewakkerd door het conflict in Oekraïne. Naast criminelen die laagdrempelig een buit binnen willen halen, zien we ook een stijging van het aantal aanvallen door statelijke actoren. “State-wie?!” Overheden. Ik weet…
Lees meer

Asset Management: hoe & wat?

Asset Management is in essentie het antwoord op een heel simpele vraag: “Wat doe je wanneer belangrijke apparatuur kapot gaat?” Het is een eenvoudige vraag maar er antwoord op geven, kost wat denkwerk. Want of het nu gaat om een complexe machine of een lampje: je wilt een strategie hebben…
Lees meer
nl_NLDutch