Je bedrijf is afhankelijk van stabiele IT-voorzieningen. Daarom zetten wij onze jarenlange ervaring in om ervoor te zorgen dat jij je dagelijkse werkzaamheden zonder gedoe kunt uitvoeren. Apparaten aanschaffen, installeren en updaten. Verbindingsproblemen oplossen en licenties beheren. Je netwerk beveiligen… Doen we allemaal voor je. Jij hebt wel wat beters te doen dan IT-zaken regelen, toch?

Security Bridge

Bij Master Solutions helpen we je graag om je werkdag makkelijker te maken met automatisering en digitalisering. We weten ook dat dat meer risico’s oplevert. Gelukkig hebben we ruim 20 jaar ervaring met digitale en industriële beveiliging.

Netwerkbeheer

De oorsprong van Master Solutions ligt in de installatie en het beheer van netwerken. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk een stabiel en veilig bedrijfsnetwerk is. En met die kennis helpen we jouw business graag.

IT Support

Inlogproblemen? Trage verbinding? Programma verdwenen of mailtje kwijt? Als je er even niet uit komt, staan onze helpdesk-helden paraat om je snel weer op weg te helpen; telefonisch, per email of op locatie.

Security Bridge

De slotgracht om je bedrijfsmiddelen

Bij Master Solutions helpen we je graag om je werkdag makkelijker te maken met automatisering en digitalisering. We weten ook dat dat meer risico’s oplevert. Gelukkig hebben we ruim 20 jaar ervaring met digitale en industriële beveiliging. Die 20 jaar hebben we samengebracht in Security Bridge; de totaaloplossing voor de beveiliging van al je automatisering.

Stabiel
Security Bridge is special ontworpen met stabiliteit en continuïteit in gedachten. Het is namelijk wel zo prettig als je werk gewoon door kan blijven gaan.

Veilig
Heldere procedures en toegangscontrole zorgen ervoor dat niemand op plekken kan komen waar ze niet horen te zijn.

Schaalbaar
Nieuwe werknemers, diensten, producten en klanten zorgen altijd voor een verandering in je security-landschap. Security Bridge schaalt mee.

Meer over Security Bridge →

Netwerkbeheer

Jouw netwerk, onze zorg.

Je netwerk is de ruggengraat van je bedrijf. Grote kans dat als daar iets mis gaat, je bedrijf plat ligt. Daarom wil je je netwerk door vakkundige handen laten beheren. De oorsprong van Master Solutions ligt in de installatie en het beheer van netwerken. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk een stabiel en veilig bedrijfsnetwerk is. En met die kennis helpen we jouw business graag.

Installatie & beheer
Van het leggen van netwerkkabels tot het bijhouden van de updates van je modem; we doen het allemaal voor je.

Monitoring & beveiliging
Wij houden constant een oogje in het zeil zodat jij zorgeloos kunt doorwerken.

Back-up & ondersteuning
Werkt het allemaal niet volgens plan? Dan zijn we één belletje van je verwijderd. En als het écht helemaal mis gaat, zorgen wij dat jij al je data snel weer terug hebt.

Meer over Netwerkbeheer →

IT Support

Probleem? Opgelost.

Inlogproblemen? Trage verbinding? Programma verdwenen of mailtje kwijt? Als je er even niet uit komt, staan onze helpdesk-helden paraat om je snel weer op weg te helpen; telefonisch, per email of op locatie.

Persoonlijk
Ook wij zijn mensen. Daarom zorgen we dat we je altijd prettig en persoonlijk te woord staan. Bij ons geen chatbots.

Professioneel
Wij de certificaten, jij verzekerd van professionele hulp.

Proactief
We zijn nieuwsgierig, weten wat er speelt en adviseren je dan ook tijdig bij nieuwe ontwikkelingen.

Meer over IT Support →
Vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op
BEKIJK FAQ CONTACT

Phishing-mails herkennen. Hoe doe je dat?

Phishing is een veelvoorkomende tactiek binnen de cybercrime, waarmee cybercriminelen persoonlijke informatie of wachtwoorden proberen buit te maken. Dit doen ze meestal door officiëel-uitziende berichten te sturen die je vragen om op een link in de email te klikken. Vervolgens vraagt de site -die dus stiekem niet van het betreffende…
Lees meer

Hoe voorkom je cybercrime? Vijf praktische tips.

Links en rechts hoor je over digitale ellende. Cyberaanvallen op bedrijven zijn aan de orde van de dag, verder aangewakkerd door het conflict in Oekraïne. Naast criminelen die laagdrempelig een buit binnen willen halen, zien we ook een stijging van het aantal aanvallen door statelijke actoren. “State-wie?!” Overheden. Ik weet…
Lees meer

Asset Management: hoe & wat?

Asset Management is in essentie het antwoord op een heel simpele vraag: “Wat doe je wanneer belangrijke apparatuur kapot gaat?” Het is een eenvoudige vraag maar er antwoord op geven, kost wat denkwerk. Want of het nu gaat om een complexe machine of een lampje: je wilt een strategie hebben…
Lees meer
nl_NLDutch