Over Master Solutions

Echt. We hebben het geprobeerd. Onze bedrijfscultuur omschrijven met interessant klinkende oneliners vol met hippe woorden. Maar ten eerste dekt zoiets de lading niet en ten tweede staat het zo overdreven en nep. En dat zijn we nou net niet.

Wat zijn jullie dan wel?

Nou… Een divers team met mensen uit allerlei professionele achtergronden. Wat ons verbindt, is onze voorliefde voor tech en het geloof dat slimme IT onze levens kan verrijken. We vinden dan ook dat we niet handelen in IT-zaken, maar in gemak. Hoe meer je gedaan krijg in korte tijd, hoe meer tijd je over houdt om leuke dingen te doen! Niet voor niets is onze naam Master Solutions en werken we onder het motto “Ervaar het gemak”.

Hoe dat ooit is begonnen?

Een geschiedenislesje :

In 1999 richtte Orfeu Cairo het bedrijf Master Network op. Master Network is ontstaan uit een eerder bedrijf waarmee Orfeu kabelmodems installeerde. Door dit werk, was het Orfeu al duidelijk dat IT en het internet een omwenteling zouden gaan betekenen in de manier waarop we ons dagelijkse werk doen.

Toen een van zijn klanten met de vraag kwam om een stap in hun proces te automatiseren, leerde Orfeu via deze opdracht Ali Mehrafar kennen. Getalenteerd softwareontwikkelaar als Ali is, heeft hij in twee weken tijd niet alleen die ene stap, maar het hele proces geautomatiseerd; een totaaloplossing. (Die overigens nu, na meer dan 15 jaar, nog steeds in gebruik is!) Naar aanleiding van deze samenwerking, besloten Orfeu en Ali de krachten in 2006 te bundelen. Master Solutions werd geboren. Met één doel: het leven van onze business partners versimpelen‍

Samenwerken

“Business partners? Dat is toch gewoon een interessant-klinkend woord voor klanten?”

Misschien wel. Maar we vinden het belangrijk om opdrachten aan te gaan op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en eerlijkheid. Denk maar aan de gevleugelde uitspraak: “Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver gaan, ga dan samen.” Daar geloven wij oprecht in. Dat moet ook wel. We bouwen namelijk totaaloplossingen en dat doe je niet door in een ivoren toren achter je bureau te bedenken wat misschien zou kunnen werken. Dat doe je door samen goed te kijken en écht door te vragen. Jouw vraag en jouw processen staan bij ons centraal.

Vragen? Bekijk onze FAQ of neem contact op
BEKIJK FAQ CONTACT