Wij zijn

Four colored puzzle pieces arranged in a circular pattern

Wat we doen

Zorgen dat jij minder tijd kwijt bent aan je IT, en dat jij die tijd kunt besteden aan wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Hoe we doen

Met passie, vakkennis en een snuf nieuwsgierigheid. Wij willen weten wat je drijft, zodat we jouw IT perfect voor jóu kunnen inrichten.

Waarom we doen

Omdat we geloven dat technologie onze levens makkelijker kan maken, zodat we meer tijd hebben voor groei en plezier.

Onze producten

Van ZZP’er tot multinational: jouw IT-behoeften zijn onze zorg.

Netwerkdiensten, Operationele Ondersteuning en Cybersecurity

Netwerkbeheer

Schaalbaar, up-to-date en veilig. Onze toegewijde technici en support-professionals geven jou volledige controle over je data, apps en websites. Men onze in-house hosting-apparatuur houden we alles schaalbaar, up-to-date en veilig.

Security Bridge

Security Bridge is onze alles-in-één, hyperveilige oplossing voor al je verbindingen. Met bewezen technieken houd je het beheer over al je cruciale connecties op één plek.

Operational Technology

We monitoren en beheren je kritieke systemen en dragen zorg voor de continuïteit van je SCADA- en andere Industrial Control-systemen.

Software Development

Software op Maat

Onze business is het vereenvoudigen van jouw leven. En dat doen we door het bouwen van software die jou en je klanten tijd, moeite en geld schelen. Van eerste idee tot complete software; we zijn er om te helpen.

Business Intelligence

De enorme hoeveelheden data die vandaag de dag beschikbaar zijn, zijn onmisbaar voor je bedrijfsvoering. Wij helpen je om het maximale potentieel uit je data te halen door het ontwikkelen en verbinden van software-oplossingen.

Columbo

Wij bieden complete, uitgebreide inspectiesoftware-pakketten waarmee je inspecties van elke soort kunt voorbereiden & uitvoeren en die met één druk op de knop een volledig rapport maakt.

Wie zijn wij?

Wij zijn als IT-bedrijf al meer dan 20 jaar actief. In die twee decennia is Master Solutions van bedrijf voor het aanleggen van netwerken, gegroeid tot Full Service IT-onderneming. Van netwerkbeheer tot maatwerk-software; ons doel is om jou tijd te besparen!

Onze principes

Leergierig

Toegewijd

Integer

nl_NLNederlands