Wij zijn

Four colored puzzle pieces arranged in a circular pattern

Ervaar het gemak

Wat we doen

Jouw leven makkelijker maken door het bieden van hoogwaardig IT-beheer en innovatieve software-ontwikkeling.

Hoe we doen

Met passie, expertise en een goede dosis nieuwsgierigheid! Wij willen processen tot op de bodem begrijpen.

Waarom we doen

Omdat wij erkennen dat technologische vooruitgang de potentie heeft om ons leven te verrijken en vergemakkelijken.

Onze producten

Van ZZP’er tot multinational: jouw IT-behoeften zijn onze zorg.

Netwerkdiensten, Operationele Ondersteuning en Cybersecurity

Netwerkbeheer

Schaalbaar, up-to-date en veilig. Onze toegewijde technici en support-professionals geven jou de volledige controle over je data en websites.

Security Bridge

Security Bridge is onze alles-in-één, hyperveilige oplossing voor al je verbindingen. Met bewezen technieken houd je het beheer over al je cruciale connecties op één plek.

Operational Technology

We monitoren en beheren je kritieke systemen en dragen zorg voor de continuïteit van je SCADA- en andere Industrial Control-systemen.

Software Development

Software op Maat

Onze business is het vereenvoudigen van jouw leven. En dat doen we door het bouwen van software die jou en je klanten tijd, moeite en geld schelen. Of je nu een volledig uitgewerkt idee hebt, of simpelweg de wens om sneller te werken; wij helpen je.

Business Intelligence

De enorme hoeveelheden data die vandaag de dag beschikbaar zijn, zijn onmisbaar voor je bedrijfsvoering. Wij helpen je om het maximale potentieel uit je data te halen door het ontwikkelen en verbinden van software-oplossingen.

Columbo

Wij bieden complete, uitgebreide inspectiesoftware-pakketten waarmee je inspecties van elke soort kunt voorbereiden & uitvoeren en die met één druk op de knop een volledig rapport maakt.

Verhalen

IT, OT, IIoT & Security:
uitdagingen & kansen

In de wereld van computergestuurde processen, bestaat er traditioneel gezien een tweedeling tussen IT en OT. Maar met de opkomst van IIoT raken de twee steeds meer verlochten. Wat betekent dit voor onze wereld?

Wat-as-a-Service?

In de IT-wereld bestaan er een hoop verschillende Iets-as-a-Service-modellen. Om hier duidelijkheid in aan te brengen, nemen we je mee door de meest gebruikte.

Wie zijn wij?

Wij zijn als IT-bedrijf al meer dan 20 jaar actief. In die twee decennia hebben we ons ontwikkeld van bedrijfje voor het aanleggen van netwerken tot Full Service IT-onderneming. Van netwerkbeheer tot het bouwen van applicaties op maat: ons doel is het verbeteren van jouw efficiency!

Onze principes

Leergierig

Toegewijd

Integer

nl_NLNederlands