Software Development

Versterk je business!

Software waar jouw klanten versteld van staan!

Heb je een idee voor een app om je klantenservice of bedrijfsproces te revolutionariseren?

Bij Master Solutions bouwen we maatwerk B2B software voor elke zakelijke markt, ongeacht je bedrijfsgrootte.

Jij kunt je bezig houden met je diensten aan de man brengen, terwijl wij de oplossingen voor je bouwen.

Software-as-a-Service Development

Lever je klanten hoogwaardige service met abonnements-gebaseerde software. Wij zorgen voor het programmeren, het hosten en de beveiliging zodat jij je handen vrij hebt voor wie er toe doen: je klanten.

Jouw voordelen:

Maatwerk

Jij kent de klanten die je de best mogelijke ervaring wilt bieden het beste. We bouwen software dan ook volgens jouw specificaties en wensen.

Beheerst

Je hoeft geen extra mensen te trainen of zelf met je poten in de klei te gaan staan. Wij regelen de stabiliteit, veiligheid, privacy en regelen de abonnementen.

Full Service

We bieden professionele gebruikers-ondersteuning voor onze applicaties. Een vraag of probleem? Onze support-afdeling helpt je weer op weg.

Mobiele App-ontwikkeling

Verander je ideeën naar volledige, gebruiksvriendelijke ervaringen! Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in het bouwen van uitgebreide mobiele apps voor elk apparaat.

Jouw voordelen:

Coöperatief

We werken nauw met je samen om te zorgen dat jij, je stakeholders en je eindgebruikers bij elke stap in het proces vertegenwoordigd zijn.

Platform-onafhankelijk

Of je nu een app wilt voor iOS, Windows of Android. Op tablet, telefoon of desktop. Wij bouwen 't voor je.

Tech & Design

Je project is bij onze in goede handen. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in zowel techniek als design. Zo lever jij je klanten de beste gebruikerservaring.

Business Intelligence

Ontketen de kracht van je data door Business Intelligence-oplossingen te gebruiken. We passen geavanceerde, AI-gebaseerde methoden van analyse toe op jouw data om je relevante inzichten over je bedrijfsactiviteiten te bieden.

Jouw voordelen:

Interfacing

Voor elke zakelijke behoefte bestaat er andere software. Wij zorgen ervoor dat die software met elkaar praat. Maak korte metten met data-verkokering!

Rapportages

Je wilt natuurlijk makkelijke, snelle toegang tot al je data om goede keuzes te kunnen maken. Wij helpen je je data te ordenen en visualiseren, zodat jij in één oogopslag ziet wat je nodig hebt.

Analyse

Soms helpt een blik van buitenaf om dingen in een nieuw licht te zien. We passen onze ervaring met data toe om je dat extra stukje inzicht te geven.

IBM Maximo©

Asset Management gaat over het bijhouden en optimaliseren van je asset lifecycles. IBM Maximo is toonaangevende asset management software die onder andere asset lifecycles, onderhoudsplanning en rapportagemogelijkheden bevat.

Als trotse partner van IBM bieden we implementatie, onderhoud en maatwerk aan voor IBM Maximo.

Jouw voordelen:

IBM Silver Business Partner Emblem

Implementatie & Upgrade

Of je nu net start met Maximo of je het al jaren gebruikt en wilt upgraden naar een nieuwe versie; wij doen 't voor je.

Onderhoud

Op zoek naar een bedrijf om het beheer en onderhoud van Maximo over te nemen? Kunnen we voor je regelen!

Customisation

Doet Maximo niet helemaal precies wat je wilt? Maximo is enorm flexible en wij kunnen de software aanpassen aan jouw unieke bedrijfssituatie.

nl_NLNederlands