Managed IT Services

Netwerkbeheer, Operations en Beveiliging

Wij houden je essentiële infrastructuur stabiel, veilig en up-to-date.

Workplace-as-a-Service

Apparaten, software en licenties voor je bedrijf aanschaffen kan een hoop (duur) gedoe zijn. Onze hard- en software experts nemen je deze taak uit handen en helpen je precies te vinden wat je nodig hebt.

Jouw voordelen:

Flexibel

Van een enkele mailbox tot al je IT-infrastructuur van A tot Z; we doen het allemaal. We hebben een Serviceplan voor iedereen!

Schaalbaar

Of je nu een ZZP'er of een Enterprise-organisatie bent, we hebben services voor iedere bedrijfsgrootte. En als jij groeit, groeien wij met je mee.

Efficiënt

Maak je niet druk om details. Wij ontwerpen je werkplek precies zoals je 'm wilt en stellen alles voor je in.

Security Bridge©

Security Bridge is dé oplossing om je cruciale assets veilig te houden. Security Bridge is specifiek ontworpen voor Industrial Control Systems om kritieke sectoren te beschermen. Zoals nutsbedrijven, zorginstellingen, logistiek en defensie.

Jouw voordelen:

Stabiel

Beschikbaarheid van systemen is essentieel voor vitale sectoren. Daarom geeft Security Bridge stabiliteit de prioriteit, zonder in te leveren op performance.

Veilig

Met strakke procedures en zero-trust-principes, heb je de volledige controle over, en inzicht in wie toegang heeft tot wat.

Bewezen

Operational Technology vereist de hoogste graad aan beveiliging. We passen uitsluitend bewezen en grondig geteste methodes toe om jouw OT-omgevingen veilig te houden.

IT Support

IT-problemen kunnen een hoop tijd en geld kosten en je wilt ze zo snel mogelijk opgelost hebben. Geef onze experts een belletje en we hebben alles binnen no-time weer op de rit!

Jouw voordelen:

Professioneel

Wat je vraag ook is, ons team van support-medewerkers is professioneel getraind om je de beste ondersteuning mogelijk te bieden.

Persoonlijk

Als je geholpen wilt worden, wil je met een echt persoon spreken, toch? We gebruiken geen scripts of bots, want wij geloven in een persoonlijke aanpak.

Deskundig

Wees gerust: onze supportmedewerkers zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met alle facetten van IT en OT.

Groeps-kantoor

Op zoek naar een compleet geïntegreerd pakket om samen te werken? Groeps-kantoor is onze productiviteitssoftware voor grote en kleine bedrijven. Alles managing-tools die je nodig hebt in één, enkele web-app.

Leer hier meer.

Jouw voordelen:

Onderling Verbonden

Navigeer naadloos van je agenda naar je klanten naar je projecten: alles is aan elkaar verbonden.

Eenvoudig

Met een simpele, consistente user interface raak je nooit verdwaald in de applicatie.

Voor Iedereen

Van management tot productie tot HR: met uitgebreide toegangsbeheer heeft iedereen precies de informatie die ze nodig hebben.

nl_NLNederlands