Over Master Solutions

Hoe het begon

Wij zijn meer dan 20 jaar geleden gestart als het netwerkbedrijf "Master Network". Toen netwerktechnicus Orfeu Cairo en software-architect Ali Mehrafar elkaar in 2006 ontmoetten, werd Master Solutions geboren. Vanaf het begin hebben we ons onderscheiden door onze nieuwsgierigheid. Het gaat ons namelijk om veel meer dan alleen je project uitvoeren: het gaat erom je volledig te begrijpen. We zijn op zoek naar jouw "waarom", zodat we je jouw beste "hoe" kunnen leveren.

 

Het technologische landschap is constant in beweging en de potentie om je bedrijf en bedrijfsvoering te transformeren, verandert mee. Bij Master Solutions willen we onze kennis toepassen om jouw dag zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Daarom is ons motto: "Ervaar het gemak!

Het het nu gaat

Wij willen bijdragen aan een wereld waarin jij alle tijd hebt om te doen waar je gelukkig van wordt. En omdat we geloven in doen wat we zeggen, begint dat binnen de muren van ons eigen kantoor. We zijn een enorm divers team van tech-nerds die doen waar ze van houden. Daardoor hebben we kennis van, en certificaten in ITIL, netwerkbeheer, Microsoft-producten, webdesign, verschillende programmeertalen, IBM-producten en projectmanagement & -consultancy. Niet per sé omdat dat nu allemaal nodig is, maar omdat we graag nieuwe dingen leren! En die passie willen we elke dag meebrengen in jouw projecten.

Wij hebben...

0
Blije Planten
0
Kunststukken
0
Duurzame LED-lampen
0
Formule 1-fans

Wij zijn...

Leergierig

We zijn niet zomaar IT-professionals; we zijn rasechte tech-enthousiastelingen! Door onze nieuwsgierigheid zijn we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Of dit nu gaat om mobiele technologieën, vooruitgang op het gebied van Artificial Intelligence of de nieuwste Big Data-oplossingen: we blijven bij!

Toegewijd

Wij verwelkomen een goede uitdaging en pushen onszelf om elke dag meer te leren. We streven er altijd naar om jou de beste oplossing voor je probleem te bieden, ongeacht hoeveel hordes we daarbij moeten nemen. Als we ons ergens in vastbijten, laten we niet meer los!

Integer

Bij ons ben je echt niet zomaar ‘een klant’; je bent een partner en we werken met je samen.We geloven namelijk dat duurzame zakenrelaties gebaseerd zijn op vertrouwen en daarom nemen we persoonlijke veiligheid, gegevensbeveiliging, communicatie en een persoonlijke aanpak zeer serieus. Onze ISO-certificering bewijst dit ook.

nl_NLNederlands